Dansk Tours

Remo Arvid Madsen, direktør.

Remo har danske rødder, da hans forældre emigrerede til USA i 1947. Hans mor er fra København og hans far fra Rønde i Jylland, hvor onkel Lauritz Jørgensen startede et bus og rejseselskab.

Remo taler naturligvis dansk, og indtil han kom i skole, talte han i øvrigt kun dansk. Remo har boet i Montreal og kender det østlige Canada rigtig godt, specielt Toronto og Niagara Falls. Nu er han bosat i New York sammen med sin kone, som også har dansk baggrund, og her bor også deres fire børn. Remo har en lang karriere som rejseleder bag sig, og i de senere år har han specialiseret sig i New York, Washington D.C. og den amerikanske østkyst.

Remo Madsen har arbejdet i rejsebranchen i 25 år; siden 2006 i New York City. Han er også præst i den lutherske kirke i New York. Remo tager ofte forretningsrejser til Danmark for at hjælpe virksomheder med at planlægge deres rejser til USA og Canada. Han har organiseret grupper af alle størrelser og baggrunde.

LOKAL SIGHTEEING

UPTOWN

“Uptown” i New York City er fyldt med fascinerende steder; herunder Central Park, hvor du kan opleve mindesmærket til John Lennon, HC Andersens skulptur og meget mere. Berømte museer ligger i ‘Uptown’; som f.eks. Guggenheim og “MET”. En del af dette område omfatter også Harlem.

Du kan have en fascinerende dag i Uptown!


MIDTOWN

‘Midtown’ er hvor nogle af verdens mest berømte skyskrabere findes, såsom Chrysler Building og Empire State Building. I nærheden finder du også Times Square, Theatre District, Fifth Avenue Shopping, New York Public Library, Claus Meyers Restaurant og Food Hall i Grand Central Station og meget mere.

Dette er en fantastisk del af New York City.


DOWNTOWN

‘Downtown’ tilbyder dig SOHO, kunstgalleriet og Fashion District plus Greenwich Village berømt for film steder og klubber. Længere syd i ‘Downtown’ kan du opdage Little Italy, Chinatown, World Trade Center, Wall Street og Frihedsgudinden.


UNIQUE NEW YORK

En vidunderlig oplevelse er at gå over Brooklyn Bridge til Brooklyn og se nogle af dens unikke steder; herunder “Dumbo”. Andre særlige oplevelser er en dagstur til en outlet mallor til ‘Gold Coast’ palæer eller op ad Hudson River til Military Academy West Point.

Beyond New York Tours

Dagsture fra New York City

Washington – Én dagstur

Dagens program er en spændende sightseeing ture til Washington, hvor du ser mange af de bygninger og monumenter, som du sikkert allerede kender fra fjernsynets nyhedsudsendelser – præsidentens bolig og arbejdsplads, Det Hvide Hus og Washington-monumentet. Du kommer også til Arlington-kirkegården, hvor mange betydningsfulde personer ligger begravet, bl.a. de tre Kennedy-brødre. Byrundturen slutter med US Capitol,


Niagara Falls – Two Day Trip

Dette er en smuk tur gennem bjergene i New York State til Niagara Falls, hvor du vil se de storslåede Falls fra den Canadiske side. Du vil også opleve vinlandet i Niagara-regionen.


Boston – Én dagstur

Turen langs Atlanterhavskysten fra New York til Boston udføres bedst med tog, og det er en smuk tur. Når du er kommet til Boston, vil du nyde sine smukke bygninger, mens du går langs “The Freedom Trail”, der fortæller historien om kampen for “Independence” fra England.


Philadelphia og ‘Amish Country’

En fascinerende tur er at tage en dagstur ud af New York City til byen Philadelphia, hvor den tidligste kongres mødtes, og hvor du kan se de berømte steder, som hvor Ben Franklin arbejdede, Independence Hall, Liberty Bell og meget mere. Hvis tiden tillader det, kan du gå til de trin, hvor ‘Rocky’ (bokser i filmen med samme navn) trænes.

Så til Amish Country for at besøge de mennesker, der bor på samme måde som 150 år siden med alt arbejde og transport udført af heste. Du vil besøge en autentisk Amish Farm og lære, hvordan de gør deres gård arbejde den gammeldags måde. Der er også mulighed for at nyde et autentisk Amish-måltid.

Firmegrupper

The New York Experience

Din tur vil blive planlagt til at have en god gruppe oplevelse i New York City. Hver dag vil blive planlagt med ture, Broadway Shows, restauranter og meget mere. Dine medarbejdere vender hjem til følelsen tættere på hinanden og taknemmelig for denne gave til en rejse til New York for dem.


The New York Educational Experience

Denne plan har en kombination af møder med amerikanske fagfolk, der er i samme forretning som din virksomhed sammen med gode restauranter, ture i New York og og underholdning.

The New York Sports Experience

Inkluderet i din New York oplevelse af teater, ture og gode restauranter vil være mindst en sportsoplevelse.


New York Afslappet

Du vil blive tilbudt morgen tur oplevelser af tre timer og slutte på en anden type restaurant hver dag. Plus en indkøbsdag. Eftermiddagen og aftenen er åben for alle at nyde, som de ønsker.

SPECIAL EVENTS

Krydstogtsgrupper

Den perfekte Cruise oplevelse er at nyde en eller to dage i New York City før eller efter dit krydstogt. Vi vil møde dig i lufthavnen eller Cruise Harbour og få dig sikkert til dit hotel. Under dit besøg i New York City vil vi give dig en vidunderlig rundtur i byen og arrangere din gruppe at nyde aftensmad og en Broadway Show. Vi vil naturligvis, efter dit besøg hos os, tage dig på det næste trin af din rejse.


SOGN REJSER

Vores firma direktør, Remo Madsen, er en lutherske præst i New York. Som sådan kan han love kirkegrupper den bedst mulige New York Experience. Du vil besøge en autentisk amerikansk kirke og møde kirkens medlemmer for en social time med bagels og kaffe. I løbet af ugen vil du også opleve en evangelisk kirke service og se nogle af de mest interessante kirker i New York City. Plus vil du se alt det bedste fra New York, såsom Frihedsgudinden, Empire State Building, Central Park og meget mere.

FAMILIE GRUPPER

Familiegrupper omfatter folk i alle aldre. Vi forstår familier og planlægger en fantastisk New York Experience, som vil være vidunderlig for alle aldre og interesser. Din familie vender hjem med meget specielle historier, som de vil tale om sammen i mange år fremover.

Testimonals


Kære Remo Madsen.
Tak fordi du gjorde vores tur til en uforglemmelig oplevelse, på grund af din viden, din fortælleglæde og engagement…. Vi vil aldrig glemme…
Venlig hilsen, Helga og Finn
Kære Remo ….
…blot en lille hil… blot en lille hilsen , med en STOR TAK til dig for en helt forrygende uge i Amerika /Canada, tak for ALT hvad du viste os, og tak for din humor og dit gode humør

Birthe og Ejnar
Kære Remo!
Tak til dig Remo for dit store engagement og brede viden. Vi var meget glade for dig som rejseleder
Kh Hellen og Erik
Hej Remo
Det var en rigtig god tur du havde forberedt til os….
-Birgitte og Iva
Kære Remo Madsen.
Hej Remo

Mange tak for din mail og de fine billeder… Samtidig vil vi også sige dig tak for en fantastisk tur. Vi sidder nu tilbage med rigtig mange dejlige oplevelser. Uden dig og din store viden havde turen ikke være det samme. Tak for det.
Mange hilsner fra Ulla og Torben, Fredericia.